Srijeda, 17.07.2013.


Bobota-Agrar odustao, ulazi Vukovar 1991

Nakon što su nogometna prvenstva završena prije više od mjesec dana, do danas se nisu znali sudionici natjecanja u 3. HNL istok i Međužupanijskoj ligi Osijek-Vinkovci!

O tomu je trebala odlučiti Komisija za licenciranje HNS-a koja je najavila dolazak na igralište u Boboti i Gradski stadion u Vukovaru gdje bi provjerila imaju li tamošnji klubovi uvjete za trećeligaški državni razred. Prednost je pri tomu imao Bobota-Agrar, prvak Međužupanijske lige, a drugoplasirani bi Vukovar 1991 čekao odluku Komisije budući da je on već participirao u višim hrvatskim ligama te ima svu potrebnu infrastrukturu kao i kompletan natjecateljski pogon mladeži.

To u Boboti trenutačno nemaju pa iako su u tome smjeru poduzeli određene napore, ali su ipak za sljedeću sezonu odustali od Treće lige prepuštajući, dakle, status Vukovaru 1991. O tomu su pismeno izvijestili povjerenika natjecanja Željka Bela koji je tako kompletirao listu od 16 sudionika. Vukovar 1991, dakle, novi je trećeligaš, a Bobota-Agrar nastavit će se natjecati u okviru MŽNL Osijek-Vinkovci.

Preuzeto sa glasslavonije.hr