Petak, 07.06.2013.


Bilić: Iznio sam svoju viziju za budućnost

Slaven Bilić sa svojim stručnim stožerom još uvijek ne zna hoće li i sljedeće sezone voditi Lokomotiv iz Moskve. Moskovski Savjet direktora tek treba donijeti konačnu odluku bez obzira na stav predsjednice Olge Smorodskaje koja je sklona ostavljanju Bilića na klupi...

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić ne može se pohvaliti uspješnom sezonom u Lokomotivu iz Moskve. Ambicije kluba su bile visoke i nisu ispunjene stoga je budućnost Bilića u Lokomotivu prilično neizvjesna.

"S predsjednicom Smorodskajom sam imao intenzivne sastanke, razgovarali smo i sa Savjetom direktora gdje smo ustvrdili da je sezona bila neuspješna i da preuzimam odgovornost u domeni trenera za nju. Iznio sam svoj stav što bi se trebalo napraviti da se u idućoj sezoni ostvare bolji rezultati", izjavio je Bilić za Sportske novosti.

Istaknuo je i kako su nužne i određene igračke promjene koje bi dovele do boljeg rezultata.

"To je moja vizija i uvjeren sam da se s pravilnim ekipiranjem može do dobrog rezultata. Savjet nas je saslušao, postavio određena pitanja i sada je na njemu odluka po pitanju budućnosti."

Bilić je dodao kako je izvjesno da će se sa svojim pomoćnicima pojaviti u Moskvi na početku priprema 13. lipnja, a što će se naknadno događati, to je u rukama uprave kluba.

Branimir Korać

Preuzeto sa Sportnet.hr