Utorak, 11.06.2013.


Slaven Bilić: U srijedu putujem u Moskvu

Bivši hrvatski izbornik i trener moskovskog Lokomotiva Slaven Bilić u prvenstvenoj pauzi nakon okončanja sezone boravi u svom Splitu.

Zbog slabih ovosezonskih rezultata Lokomotiva koji je rusko prvenstvo okončao tek na devetom mjestu Bilićeva pozicija je u posljednje vrijeme stalno pod znakom pitanja. Od Bilića su čelnici kluba nakon sastanka održanog u srijedu zatražili i novi klupski plan i program za iduću sezonu u kojoj će navodno morati biti među tri najbolje momčadi.

Neki ruski mediji već su smijenili Bilića i njegov stručni stožer na čijem mjestu vide bjeloruskog stručnjaka Leonida Kučuka iz Kuban Krasnodara, dok je Bilić ruskim medijima kazao kako o tome ne zna baš ništa. Slično kao što kaže i u Splitu.

- U srijedu putujem u Moskvu. Pripreme Lokomotiva počinju 14. lipnja – kazao je tek o svemu Bilić koji će u Rusiju otputovati sa svojim stručnim stožerom.

Ovaj tjedan trebao bi dati sve odgovore. Hajduk bi 30. lipnja na Mariborskom Pohorju trebao odigrati prijateljski susret protiv Lokomotiva.

S Bilićem na klupi ruske momčadi?

Preuzeto sa Slobodne Dalmacije