Četvrtak, 12.09.2013.


Agent koji je otkrio Messija traži nove nogometaše na Fieldoo.com

Josep Maria Minguella, slavni nogometni menadžer Maradone, Romarija, Rivalda, Guardiole i osoba koji je otkrila Lionela Messija, traži nogometaše na nogometnoj mreži Fieldoo. Svi koji se prijave do 1. studenog imati će priliku da dođu na probu u prosincu, a možda i za ugovor sa nekim od klubova španjolske Primere i Segunde. Velika prilika za hrvatske igrače!

Fieldoo.com, online nogometna mreža za igrače i agente sa više od 50.000 članova, u suradnji sa slavnim nogometnim menadžerom Josep Maria Minguellom, nudi korisnicima priliku da krenu koracima Lionela Messija i ostalih velikih igrača koji su pronašli svoje mjesto u španjolskoj ligi.

Agent koji je otkrio Messija i doveo ga u Barcelonu sada traži novu zvijezdu, a Fieldoo je platforma na kojoj će to ostvariti. Minguella Challenge je prilika koja se otvara jedanput u životu i nudi igračima na Fieldoo.com da postanu dio španjolske La Lige ili nekog kluba u 2. španjolskoj ligi.

Priznajući da nitko u Barci nije uživo vidio malenog Argentinca kako igra prije nego je došao u Španjolsku, Minguella je rekao: "Nakon što sam vidio nekoliko njegovih videa, pozvao sam njega i njegovu obitelj u Barcelonu kako bi ga ljudi u klubu mogli upoznati."

Po sličnom principu će tražiti igrače na Fieldoo.com: "Minguella Challenge je način na koji možemo otkriti nove zvijezde, mnogi igrači na Fieldoo.com se nadaju da će uspjeti potpisati ugovore sa klubovima."

Minguella Challenge traje do 1. studenog 2013 kada će mnogo Fieldoo korisnika dobiti priliku da ih testiraju profesionalni klubovi prve i druge španjolske lige. Probe u španjolskim klubovima će se održati između 15. i 30. prosinca, a one najbolje koji će potpisati ugovore predstavljat će Minguella i njegova agencija.

Mnogo hrvatskih igrača je ostavilo dubok trag u Španjolskoj, zašto se priča ne bi ponovila i sa Minguella Challenge-om?