Četvrtak, 27.06.2013.


Domagoj Torbarina potpisao za novi klub preko Fieldoo.com

Hrvatski branič Domagoj Torbarina, bivši član U19 reprezentacije, spojio se preko Fieldoo.com - nogometne mreže za igrače i agente - sa talijanskim agentom Stefanom Pernom, koji mu je pronašao novi klub; FC RM Hamm Benfica Luxembourg, luksemburški prvoligaš čiji je član i Rene Peters, kapetan luksemburške reprezentacije.

Preko Fieldoo.com, Torbarina (21 godina), bivši igrač HNK Gorice (2. HNL), upoznao se sa talijanskim FIFA agentom Stefanom Pernom. "Fieldoo.com je platforma gdje smo se upoznali i započeli komunikaciju i pregovore", rekao je Perna, dok je Torbarina, koji je potpisao jednogodišnji ugovor sa luksemburškom momčadi, dodao: "Stefano mi je ponudio klub i realizirao je posao vrlo brzo. Nekoliko dana kasnije potpisao sam ugovor sa Benfica Luxembourg! Jako sam sretan sa uvjetima i vjerujem da će igranje u inozemstvu biti korak naprijed za mene."

"Domagoj je vrlo sretan što je dobio ovu priliku i veseli se što će igrati u inozemstvu i pokazati svoju vrijednost. Nadam se da je to prilika za početak velike karijere," rekao je Perna, koji kaže da Fieldoo.com poboljšava transfere i njegov posao čini lakšim i produktivnijim: "Mogućnost da gledam cijeli svijet i da budem u kontaktu sa puno igrača i insajdera unaprijedilo je moj način rada."

Torbarinu je također impresionirao Fieldoo - mrežna platforma. "Imam puno respekta za Fieldoo.com. To je sjajna plaforma i za igrače bez ugovora i za one sa ugovorom koji uvijek traže nove mogućnosti i žele biti predstavljeni na tržištu. Sretan sam što sam imao koristi od njihovih usluga. Preporučam svima sa sličnim ambicijama da se registriraju na Fieldoo.com i možda se i vama ostvari vaš san."

Nogometnu mrežu Fieldoo.com već koristi preko 20.000 igrača i agenata iz 170 država svijeta. Među brojnim korisnicima platforme našla su se i poznata imena, čak i nogometaši koji igraju za A ili mlade selekcije svojih država (Hrvatska, Slovenija, Makedonija, Izrael, Kolumbija ...). Fieldoo.com postaje ultimativno rješenje za nogometaše svih razina - kako za nogometaše prvog reda, tako i za one koji traže svoju promociju i karijerne mogućnosti; još posebno sada kad je pred vratima prijelazni rok.