Srijeda, 03.07.2013.


Messi otkazao humanitarnu utakmicu u Los Angelesu

Najbolji nogometaš svijeta, Argentinac Lionel Messi, otkazao je nastup u humanitarnoj utakmici u Los Angelesu, u kojoj su u srijedu trebali igrati "Messi i prijatelji'' protiv "Ostatka svijeta'"...

Utakmica na stadionu Los Angeles Coliseum otkazana je nešto više od 24 sata prije početka, uz objašnjenje kako je Messi odbio sudjelovati.

- Nakon što smo nekoliko sati neuspješno pokušavali uvjeravati ljude iz Messijevog menadžerskog tima da ispune svoje obveze iz ugovora i da Messi dođe u Los Angeles, jasno je da nemaju poštovanja prema navijačima na ovim prostorima i ovom tržištu - izjavio je Todd Graham, predsjednik uprave El Padrina, jednog od glavnih pokrovitelja manifestacije.

Utakmica se reklamirala kao događaj koji će uključivati niz poznatih svjetskih igrača, kao što su Messijevi suigrači iz Barcelone i španjolski reprezentativci Gerard Pique, Cesc Fabregas i Sergio Busquets u Messijevoj momčadi na jednoj strani, odnosno, Robert Lewandowski, Sergio Agüero i Kevin Prince Boateng na drugoj.

Ulaznice za ovaj događaj, koje su povučene iz prodaje, koštale su i do 300 dolara...