Srijeda, 03.07.2013.


BetAdria.com: I Iračani su uspjeli dobiti Čile

U bogatoj ponudi internet kladionice BetAdria.com svakoga dana izdvojeno je nekoliko parova pod nazivom SINGL BONUS: SUPER TIP sa sjajnim koeficijentima. NM će vam pomoći na koga tipovati…

Hrvatska je u Turskoj već napravila veliki uspjeh. Na Svjetskom prvenstvu do 20 godina bez svojih najboljih igrača Matea Kovačića, Josipa Radoševića, Alena Halilovića i Tina Jedvaja uspješno je prebrodila skupinu. Svladala je jaki Urugvaj, remizirala s Uzbekistanom i na kraju dobila Novi Zeland te osvojila prvo mjesto u skupini.

Slijedi joj novi težak okršaj, još jedna nezgodna južnoamerička reprezentacija. Dobra vijest za izbornika Dinka Jeličića je da nema nikakvih problema s izostancima, nitko od igrača nema problema s kartonima niti je ozlijeđen.

Hrvatska - Čile: 3,04 3,27 2,46 (LIVE)


Čile ima ulogu favorita iako u Turskoj dosad nije briljirao. Na startu turnira dobili su Egipat i bila je to ključna utakmica u njihovom proboju među 16 najboljih. Nakon toga remizirali su s Engleskom pa na kraju izgubili od Iraka. Bez obzira na taj poraz, uspjeli su se provući u drugi krug.

Čileancima fali ponajbolji igrač Rabello, a jedan od onih koji je najviše pokazao, ofenzivac Bravo, prema službenim podacima Fife član je hrvatskog trećeligaša Konavljanina!? To, čini se, ipak nije baš najtočnija informacija, iako je istina upitna. Navodno se radi o igraču koji je član zaprešićkog Intera, ili je u predgrađe Zagreba stigao kao posuđeni igrač Udinesea...