Utorak, 25.06.2013.


Od "sigurnog" transfera do afere: "Nestao" Henrih Mhitarjan

Uistinu zbunjujuće izjave snašle su danas (utorak) sve zaljubljenike u nogomet, pogotovo one koji navijaju za Liverpool ili Šahtar iz Donjecka...

Naime, armenski nogometni reprezentativac Henrih Mhitarjan (24) bio je, prema pisanju medija, praktički već novi igrač Liverpoola, no od danas ništa više nije sigurno, a ni poznato kada je u pitanju taj transfer.

- Mhitarjan se nije pojavio na treningu, a nije se ni javio. Doslovno ne znamo gdje je! Bit će kažnjen zbog toga definitivno – rekao je generalni direktor Šahtara Sergej Palkin, te nakon toga objasnio cijeli slučaj s Liverpoolom;

- Njega Liverpool nije kontaktirao. Sve što se dosada pisalo u medijima su čiste izmišljotine. Liverpool se nije javio ni nama da je zainteresiran za tog igrača. A povrh svega, nama Mhitarjan ni u jednom trenutku nije rekao da želi otići. Kada ga pronađete pitajte ga vi što je istina, a što laž.

Armenac se prije svega nekoliko dana oglasio putem svoje Facebook stranice, tvrdeći da se ne nalazi u Liverpoolu, kako su to prenosili britanski i ruski mediji, već da je u Parizu na odmoru.

Mhitarjan je prošle sezone u ukrajinskoj Premierligi u 29 nastupa postigao 25 pogodaka i 10 puta asistirao.