Četvrtak, 04.07.2013.


BetAdria.com: Brage nanizao šest uzastopnih poraza

U bogatoj ponudi internet kladionice BetAdria.com svakoga dana izdvojeno je nekoliko parova pod nazivom SINGL BONUS: SUPER TIP sa sjajnim koeficijentima. NM će vam pomoći na koga tipovati…

Druga švedska liga se opasno zakuhala, odrađena je već skoro polovica prvenstva i odnos snaga dosta je jasan. A u njemu Brage ima ulogu uvjerljivo najlošije momčadi lige. Klub iz grada Borlängea kojeg vodi trener Zvezdan Milošević teško će se spasiti od ponora treće lige.

Brage je nakon 14 odigranih utakmica čvrsto na začelju sa samo pet osvojenih bodova od mogućih 42. Još u travnju u 1. kolu prvenstva upisali su jedinu ovosezonsku ligašku pobjedu kod Ängelholma i od tada je krenula silazna putanja. Trenutačno su u nizu od šest uzastopnih poraza, a u tom razdoblju gol-razlika im je 3:19.

Brage - Degerfors: 3,28 3,51 2,21 (LIVE)


Najbolji strijelac Degerforsa i drugi topnik lige Johan Bertilsson zabio je osam pogodaka u ovom prvenstvu, a cijela momčad Bragea tek jedan više. Gosti su u gornjem dijelu ljestvice i u dobroj su formi. U zadnjih sedam kola poraženi su samo od Hammarbyja, dok na ovo gostovanje dolaze s dvije uzastopne pobjede.

Od Bragea nisu poraženi u posljednjih šest međusobnih ogleda, ali je isto tako činjenica da su od 1998. na njihovom terenu odigrali šest utakmica i nijednu nisu dobili. A i inače su domaćinska momčad, Degerfors puno bolje igra kod kuće nego vani.

Zanimljivo je da je u sedam domaćih utakmica Brage tek jednom zatresao mrežu suparnika u prvom poluvremenu, uostalom isto koliko i Degerfors na sedam gostovanja.