Petak, 05.07.2013.


BetAdria.com: Bohemians već 9 kola bez pobjede

U bogatoj ponudi internet kladionice BetAdria.com svakoga dana izdvojeno je nekoliko parova pod nazivom SINGL BONUS: SUPER TIP sa sjajnim koeficijentima. NM će vam pomoći na koga tipovati…

Prošlu sezonu Bohemians je u prvenstvu Republike Irske završio u donjem dijelu ljestvice, no ove sezone situacija je još lošija. Nakon 18 odigranih kola klub koji je 11 puta bio prvak svoje zemlje nalazi se na pretposljednjoj poziciji na ljestvici.

Forma Bohemiansa je očajna, društvo iz Dublina ne zna za pobjedu već 9 ligaških kola. Ispali su i iz Kupa, a u Liga kupu u ponedjeljak su kod kuće izgubili od Derryja sa 2:0. Najlošijoj irskoj momčadi Shelbourneu sada bježe samo pet bodova, a fenjeraš je uistinu očajan...

Od devet domaćih utakmica Bohemians je uspio dobiti samo dvije, a od Limericka je izgubio i u prvom ovosezonskom ogledu. U travnju je na gostovanju izgubio sa 2:1.

Bohemians - Limerick: 3,30 3,23 2,32 (LIVE)


Limerick je u sredini ljestvice, a glavni njegov cilj je zadržavanje prvoligaškog statusa. Ne radi se o previše kvalitetnoj momčadi, ali novi prvoligaš je uporan i nije ga lako dobiti.

Ipak, na ovo gostovanje stiže dosta natečen. U ponedjeljak je u Liga kupu ugostio Sligo Rovers i od njega izgubio s čak 4:0 na svom travnjaku. Dobra vijest za Limerick je što njegov domaćin ima problema s ozljedama nekolicine važnih prvotimaca.