Četvrtak, 04.07.2013.


Sivok: Bilić je trener koji u rad unosi mnogo emocija

Hrvatski nogometni trener Slaven Bilić se polako prilagođava svom novom klubu Beşiktaşu, kao što se i igrači tog turskog kluba upoznavaju s novim strategom za iduću sezonu...

Turski mediji mnogo pišu ovih dana o Biliću i njegovom startu na pripremama s Beşiktaşom, a svoje viđenje novog trenera je dao i češki nogometaš u tom klubu Tomaš Sivok.

- Mislim da poznajem Bilića dosta dobro. Prvenstveno kroz njegov rad u reprezentaciji. Čini mi se da je on čovjek koji u svoj trenerski rad prvenstveno unosi mnogo emocija. On je emotivan trener - rekao je Sivok i nastavio:

- Reprezentacija Hrvatske je na početku njegovog rada bila silno potentna. Stvorio je Bilić i pobjednički duh u njoj. Lokomotiv? Ne znam što se tamo dogodilo, možda je problem bio u organizaciji.

Sivok je dodao i sljedeće:

- Mislim da će nam on prvenstveno biti kvalitetan učitelj. Mogao bi biti sjajan za mlade nogometaše - rekao je Sivok, a na jednom od posljednjih treninga Beşiktaşa je bilo i prilično veselo jer su se odnekud pojavile i baklave. Bilić je također bio među onima koji su degustirali...