Četvrtak, 01.08.2013.


Becali zabranio prodaju Steauine zvijezde iz - zatvorske ćelije

Tottenham je Steaui ovih dana poslao ponudu za 23-godišnjega središnjeg obramenog nogometaša rumunjske reprezentacije Vlada Chirichesa. Ista je odbijena iz najluksuznije ćelije bukureštanskog zatvora Rahova...

Ondje već neko vrijeme boravi osebujni vlasnik odnosno predsjednik Steaue Gigi Becali, koji je u svibnju osuđen na tri godine zatvora zbog financijskih malverzacija.

Priču je bukureštanskim novinarima potvrdio trener rumunjskog prvaka Mihai Stoica transkribiravši im razgovor. Razvidno je da je komunikaciju s utamničenim šefom Stoica vodio prije prvog dvoboja 3. pretkola Lige prvaka, u kojem su Rumunji u Tbilisiju svladali tamošnjeg prvaka Dinamo 2-0. To znači da je i Tottenhamov upit stigao prije dotičnog dvoboja.

"Nećeš ti Tottenhama?! Što si oni umišljaju, tko su? Ne dozvoljavajte taj transfer. Moje je ime Gigi Becali i ja nisam ničiji rob. Zar ne znaju da imamo važnu utakmicu Lige prvaka? Nisu li još mogli malo pričekati?"

"Do zime ga ne puštajte ni pod kakvim okolnostima. Znam da to nije ono što Vlad želi, ali napravi to tako da shvati. Puno on još duguje Steaui. Ide nam dobro u Europi i u dobroj smo formi. Zato, nema prodaje."

Prema Stoicinim navodima, Becali je stopirao stoperovu prodaju iskoristivši zatvoreničko pravo o jednome dnevnom telefonskom pozivu.