Petak, 12.07.2013.


BetAdria.com: Shelbourne zabio 9 golova u 19 kola

U bogatoj ponudi internet kladionice BetAdria.com svakoga dana izdvojeno je nekoliko parova pod nazivom SINGL BONUS: SUPER TIP sa sjajnim koeficijentima. NM će vam pomoći na koga tipovati.

Nekad najjača irska momčad Shelbourne danas je daleko od stare slave. Neko vrijeme bio je drugoligaš, a tako bi moglo biti i od sljedeće sezone. Od mogućih 57 bodova nakon 19 odigranih kola Shelbourne ima samo 10, uspio je ostvariti tek dvije pobjede.

Shelbourneov napad najgori je u ligi, zabili su samo devet pogodaka, a jedina sreća za njih je što ni Bohemians nije puno uvjerljiviji, ima samo četiri boda više. Jedna pobjeda iz devet domaćih susreta dosta govori o tome koliko im znači domaći teren.

Shelbourne - Cork City: 3,59 3,22 2,20 (LIVE)


Cork City je trenutačno u sigurnoj sredini ljestvice. Nema posebno veliku kvalitetu, ali on barem pobjeđuje. U zadnja tri kola ostvarili su dva trijumfa na svom stadionu, pali su Drogheda i Sligo Rovers, jedna od najjačih momčadi u državi.

Od devet utakmica u gostima izgubili su samo tri, tako da im igranje vani nije nikakav problem. Ove sezone, sredinom travnja, sa Shelbourneom su kod kuće odigrali 1:1, ali su od sljedećeg suparnika izgubili samo jedan od zadnjih sedam međusobnih okršaja.