Srijeda, 10.07.2013.


BetAdria.com: Irak jedini bez poraza na SP-u

U bogatoj ponudi internet kladionice BetAdria.com svakoga dana izdvojeno je nekoliko parova pod nazivom SINGL BONUS: SUPER TIP sa sjajnim koeficijentima. NM će vam pomoći na koga tipovati...

Svjetsko prvenstvo do 20 godina stiglo je do polufinala. U jednom od njih zaigrat će Urugvaj i Irak koji će se međusobno sučeliti na stadionu u Trabzonu. Urugvaj ima ulogu favorita, ali nije pokazao puno više na ovom turniru od Iračana.

- Urugvaj je jedna od najboljih reprezentacija u Južnoj Americi, ako ne i najbolja, a na nas dolaze s pobjedom protiv Španjolske. Bit će teško, no mi se nadamo. Uvjeren sam da ćemo stići do finala - naglasio je izbornik Iraka Hakeem Al Azzawi.

Urugvaj - Irak: 1,73 3,75 4,94 (LIVE)


Pitanje je hoće li njegova reprezentacija uspjeti zaustaviti zahuktali Celeste. Nakon početnog poraza od Hrvatske, Urugvaj je nanizao pobjede protiv Novog Zelanda, Uzbekistana, Nigerije i Španjolske, koju je svladao u produžetku.

No, s druge strane, Irak je jedina momčad na prvenstvu koja još nije izgubila utakmicu. Remizirali su s Engleskom, a potom pobijedili Egipat, Čile, Paragvaj i Južnu Koreju.

- Ovo su dvije snažne momčadi, odlično pripremljene i nikad se ne predaju. Bit će jako zanimljivo - kaže kapetan Urugvaja Gaston Silva.