Ponedjeljak, 15.07.2013.


BetAdria.com: Rostov pojačan u novo prvenstvo

U bogatoj ponudi internet kladionice BetAdria.com svakoga dana izdvojeno je nekoliko parova pod nazivom SINGL BONUS: SUPER TIP sa sjajnim koeficijentima. NM će vam pomoći na koga tipovati.

Rusko prvenstvo je na samom startu, a Rostov će na startu prvenstva ugostiti Terek iz Groznog. Rostov se prošle sezone od ispadanja spasio tek u doigravanju za ostanak, ali u novu sezonu ulazi osjetno ojačan.

Rostov - Terek Grozny: 2,64 3,24 2,80 (LIVE)


Na vratima je i dalje hrvatski reprezentativac Stipe Pletikosa, dok će uz njega biti još jedan član momčadi Igora Štimca, lijevi bek Hrvoje Milić. Došli su i odlični igrači iz moskovskog Spartaka, Ananidze i Dzjuba, kao i desni bek Lolo iz Kubana. Prometno je bilo i u suprotnom pravcu, Rostov je dosta izmijenio momčad u odnosu na prošlu sezonu.

Terek u novu sezonu ulazi s novim trenerom, Stanislava Čerčesova zamijenio je Jurij Krasnožan. Velikih promjena momčad iz Groznog nije doživjela, u novo prvenstvo ulazi s uglavnom istim kadrom kojeg je imala prošle sezone. Tada nisu bili previše dobri, ali ni loši. Prvenstvo su okončali na 8. mjestu, jednu poziciju više od moskovskog Lokomotiva.

Prošle sezone Čečeni su u Rostovu slavili s uvjerljivih 3:0, a Rostov im malo pomalo postaje istinska mušterija. U zadnjih pet međusobnih obračuna Terek nije poražen od svog sljedećeg suparnika.