Četvrtak, 11.07.2013.


BetAdria.com: Hafnarfjordur pao i prije 20 dana

U bogatoj ponudi internet kladionice BetAdria.com svakoga dana izdvojeno je nekoliko parova pod nazivom SINGL BONUS: SUPER TIP sa sjajnim koeficijentima. NM će vam pomoći na koga tipovati...

FH Hafnarfjordur i Stjarnan prvi su pratitelji vodećeg KR Reykjavika u islandskom prvenstvu. Stepenicu više je gost na ovoj utakmici, koji pobjedom može preuzeti čelnu poziciju, iako će KR tada imati dvije utakmice manje.

Stjarnan je sjajnoj formi. Poražen je na startu prvenstva i od tada je nanizao šest pobjeda i dva remija. Obrana mu funkcionira odlično, a na svom travnjaku poražen je posljednji put još u kolovozu prošle godine.

Stjarnan - Hafnarfjordur: 2,85 3,61 2,41 (LIVE)


Zadnji put Stjarnan i FH susreli su se prije samo dvadeset dana. U Islandskom kupu Stjarnan je bio domaćin i upisao 3:1 pobjedu. U nedjelju je Stjarnan opet igrao u tom natjecanju i kao gost nakon produžetka sa 3:2 dobio Fylkir.

Hafnarfjordur je uz KR glavni favorit za naslov prvaka, a upravo je od njega pretrpio jedini poraz u prvenstvu ove sezone. Igraju dobro, ali Stjarnan im nikako ne paše. Ove godine dvaput su kod njega gostovali, u Liga kupu i Kupu, i oba puta su poraženi.

FH nije ostvario nijednu pobjedu u posljednja četiri međusobna ogleda, a na Stjarnanovom terenu posljednji put slavio je još 2010. godine.