Utorak, 09.07.2013.


BetAdria.com: Oulu 316 minuta nije primio gol

U bogatoj ponudi internet kladionice BetAdria.com svakoga dana izdvojeno je nekoliko parova pod nazivom SINGL BONUS: SUPER TIP sa sjajnim koeficijentima. NM će vam pomoći na koga tipovati...

U drugoj finskoj ligi došli smo do 13. kola, a razliku od svog gosta Viikingita, Oulu se nada promociji u elitni rang. Klub osnovan 2002. godine u najvišem razredu igrao je 2007. i 2010. godine, nada se istom uspjehu i 2014.

Nakon 12 odigranih kola imaju samo dva poraza, no tek su na četvrtom mjestu zbog velikog broja remija. Imaju ih koliko i pobjeda - po pet. Domaći teren dosad im nije bio velika prednost, od šest utakmica dobili su tri, no zato im je obrana počela odlično funkcionirati. U zadnja tri dvoboja Oulu nije primio gol i sada je već 316 minuta bez primljenog gola.

AC Oulu - FC Viikingit: 1,84 3,70 4,29 (LIVE)


Viikingit stoji puno lošije, od mogućih 36 bodova uspio je osvojiti samo devet. Ima dvije pobjede i čak sedam poraza, a u gostima je posebno neuvjerljiv. Na pet utakmica vani uspio je osvojiti tek jedan bod.

Nakon dva uzastopna poraza i tri kola bez pobjede, u posljednjoj ligaškoj dionici Viikingit je napravio osjetni pomak i na svom travnjaku s uvjerljivih 3:0 dobio OPS. Bila je to njegova najuvjerljivija pobjeda nakon skoro godinu dana.

Dobra vijest za navijače kluba iz Helsinkija je što je Viikingit na posljednja dva gostovanja kod Oulua zabio čak šest pogodaka. Posljednja utakmica završila je 3:3, a prije toga gosti su slavili sa 3:0.