Ponedjeljak, 17.06.2013.


Glušakov: Bilić je prvi trener koji me nije naučio - ničemu!

Slaven Bilić, donedavni hrvatski izbornik, definitivno nije ostavio dobar dojam u moskovskom Lokomotivu. Dapače, ta je momčad sezonu završila tek na devetom mjestu ruske Premierlige...

Najgori je to plasman te momčadi otkada je ruskog prvenstva, a izgleda da su i neki igrači Lokomotiva razočarani mjesecima provedenima s Bilićem. Jedan od takvih je 26-godišnji veznjak Denis Glušakov koji je bez sustezanja izjavio:

- Ovo stvarno nije ništa osobno. Ne govorim uopće s ljudske, već samo i isključivo s profesionalne strane. No, Bilić je prvi trener u mojoj karijeri koji me ničemu nije naučio - rekao je Glušakov i nastavio:

- Znam da je Bilić govorio o određenim razlozima zašto nije uspio, no po meni nije uspio jer nije dovoljno dobar. I da, uopće ne mogu reći kakav nogometni stil je njegovao Lokomotiv dok ga je Bilić trenirao. Nemam pojma.

Glušakov je zaključio sve riječima:

- Imam poštovanja prema svim trenerima koji su me trenirali u karijeri. I svaki me naučio nečemu svome. Imam poštovanja i prema Biliću, ali on mi ništa novo nogometno nije donio. Niti u taktičkom, niti u tehničkom smislu.