Srijeda, 26.12.2012.


VIDEO: Najbizarniji golovi ove godine

Jarmolenko je loptu pogodio iz prve volejom. Lopta je udarila u prečku, odbila se od Kelave i završila u golu. Bizaran gol. No ima toga još. Pogledajte što smo pronašli...

Maccabi Haifa igrala je prijateljsku utakmicu protiv kijevskog Dinama na pripremama. Puhao je jak vjetar. Golman Maccabija Assaf Mendes ispucao je loptu koja se poput bumeranga vratila i završila u njegovoj mreži. Jedan od najbizarnijih golova ove godine. No nije jedini. Bilo je tu još dosta bizarnosti.

Golman Evertona zabio je s 85 metara i nije htio slaviti, kijevski Dinamo zabio je bizaran gol "modrima" u Ligi prvaka, a golman Rogerio Ceni iz Sao Paula boksao je loptu koja je u neobičnoj putanji odskočila od trave, udarila u prečku i ušla u gol. Tu je i gol Luiza Adriana koji je za "fair play" čuo samo na televiziji...
Na Vama je, dragi naši čitatelji, da izaberete najbizarniji gol u 2012.!

1. ROGERIO CENIGolman Sao Paula Rogerio Ceni (39) u utakmici 17. kola brazilske lige protiv Nautica boksao loptu nakon kornera visoko u zrak. No lopta se čudnom putanjom vratila i pala točno na crtu te se od prečke odbila u gol. Rogerio je inače zabio preko 100 golova u karijeri iz prekida. Prvi je golman u povijesti koji je došao do troznamenkaste brojke zabijenih golova. No pamtit će ga i po ovom autogolu.

2. TIM HOWARDGolman Evertona Tim Howard postao je četvrti golman u Premiershipu koji je zabio gol. Uspio je to s 85 metara izbivši loptu iz svog šesnaesterca. Zabio je protivničkom golmanu Boltona Adamu Bogdaniju. Howard iz kolegijalnosti nije htio slaviti gol.

3. JARMOLENKOPosljednje kolo Lige prvaka, Dinamo protiv kijevskog imenjaka dominira, a onda... Jarmolenko je jednu dugu loptu volejom poslao u prečku, lopta se od prečke odbila u Kelavu i završila u golu. Kakav gol!

4. ASSAF MENDESGolman Maccabi Haife Assad Mendes tijekom prijateljske utakmice protiv kijevskog Dinama na pripremama ispucao je loptu koja se poput bumeranga vratila i završila u njegovoj mreži. Kakav autogol!

5. LUIZ ADRIANO


LUIZ ADRIANO - NO FAIR PLAY by f100001284799226

Šahtar je igrao protiv Nordsjaellanda u Ligi prvaka. Napadač ukrajinske momčadi Luiz Adriano presreo je loptu koju su njegovi suigrači vraćali protivniku jer je jedan igrač ležao na travi. No to nije omelo Adriana koji je zabio "najprljaviji" gol godine. Ispričao se, ali Uefa ga je svejedno kaznila s jednom utakmicom suspenzije.

Preuzeto sa 24sata.hr