Utorak, 21.01.2014.


Luka Kujundžija: Budem li igrao bliže vratima, sigurno ću zabiti više pogodaka

Jučer je za nogometaše Cibalije krenuo prvi od trodjelnog pripremnog razdoblja u kojem će se rad odvijati dva puta dnevno. Do podne će većinom biti u teretani, dok će Petravić popodne igrače odvesti na travnjak pomoćnog igrališta...

Za Luku Kujundžiju, kao i za sve ostale igrače, ovaj dio priprema je najteži. No nitko od igrača ne kuka, nego odrađuju što se mora. Kujundžija se ljetos ponovno vratio u Cibaliju kako bi se pokušao nametnuti treneru Petraviću. Jesenas je postigao dva gola i odigrao dosta utakmica u početnoj postavi, što ga čini zadovoljnim. No, sam će priznati - moglo je i bolje!

- Naravno da je moglo i bolje, no, ne žalim se s obzirom na to da sam se tek bio vratio. Mnogo nas je bilo novih igrača i trebalo je to sve posložiti u jednu kvalitetnu cjelinu. Kako je vrijeme odmicalo tako smo i mi igrali sve bolje.
I Kujundžija je spreman dočekao početak priprema, ne želeći prepustiti ništa slučaju. Isto tako motiva ima na pretek.

- Nisam se mnogo odmarao, jer nisam želio previše opuštanja. Igrao sam mali nogomet, a i posebno sam trenirao, naravno prema trenerovim uputama koje nam je dao prije odlaska na odmor. Motiva imam više nego ikada, želim još bolje igrati i ako budem bliže vratima još više zabijati. Svakako bih se želio ustaliti u prvom sastavu Cibalije.

Polusezona je prošla, igrači su upoznali navike, želje i zamisli trenera Petravića, pa tako i Kujundžija. Zna kako poboljšati svoju igru, koja bi ga, pak, odvela u najbolji sastav Cibalije. Mjesto u početnoj momčadi želi zacementirati.

- Dosta sam utakmica počinjao u prvom sastavu, nisam previše igrao na svom mjestu, ali ne žalim se. Tako je kako trener traži od mene. Mislim da bih trebao pojednostaviti igru i još ako zaigram na svojem mjestu, vjerujem kako ću biti bolji od jesenskog izdanja.

Pojačanja koja su najavljivana za proljetni dio sezone još nisu došla. Očito kako negdje šteka, no, Kujundžija je uvjeren kako Cibalia može do uspjeha i bez pojačanja.

- Uz dobar rad svih i ako se dobro pripremimo, bez nekih većih ozljeda, u što vjerujem da će se dogoditi, onda sam uvjeren kako ovaj sadašnji sastav Cibalije može doći do prvog mjesta i povratka u Prvu ligu, optimističan je Luka Kujundžija.

Prijić se još nije odlučio
U ponedjeljak je trebalo biti riješeno pitanje jednog igrača koji bi uistinu bio pojačanje za Cibaliju. Naime, Igor Prijić i vodstvo Cibalije trebali su završiti pregovore i potpisati ugovor o međusobnoj suradnji, pa se donedavni napadač Pomorca priključio pripremama. No, jučer to pitanje ni blizu nije bilo riješeno. Dogovor nije postignut i Prijić se nije pojavio u Vinkovcima. Hoće li danas-sutra nešto biti riješeno ostaje za čekati.

Preuzeto s glas-slavonije.hr