Forum portala Nogometni magazin

Sada je: 03 ruj 2010, 05:14.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 422 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 17  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: 2. HNL 2008/09
PostPostano: 10 vel 2009, 20:58 
Vamos Barca 6:2!

U prijateljskoj utakmici na Batariji nogometaši Trogira pobjedili su momčad Croatije rezultatom 6:2, te tako nastavili sa dobrim igrama u sklopu priprema za proljetni dio prvenstva.

Strijelci za Trogir su bili Matas, Aganović i Vidošević u prvom poluvremnu, a Nuić, Sablić i Šarić u drugom poluvremnu, a za momčad Croatije oba pogotka postigao je Grizelj u drugom poluvremenu.

Trogirani su započeli utakmicu u sastavu Bečić, Šimić, Vučemilović- Grgić, Mandac, Guić, Vidošević, Nuić, Glavina, Matas, Aganović i Sablić, a ušli su Vidović, Šarić i Klinčić, te dva perspektivna juniora Hrabar i Samardžić, dok su lakše ozlijeđeni Rajčić, Ratković, Šest i Runje susret promatrali sa tribina.

I ovaj suret trener Matković odgledao je sa tribina dok je na klupi sjedio njegov pomočnik Turković.
Nogometaše Trogira nakon ove utakmice očekuje najača provjera do sada i to ovu nedjelju, kada igraju protiv prvoligaša Zadra na njegovu terenu.

derbi mlađeg i starijeg brata... :mrgreen: :mrgreen:

http://www.realmadrid-club.bloger.hr/

Zbog Hajduka nek me pljuju, zbog Hajduka nek me psuju, i krv moju mogu piti, al za Hajduk ću uvijek biti !!!!

Vrh

PostPostano: 17 vel 2009, 09:54 
Generalna greška

Jučer je u Puli potpisan ugovor za dovršetak gradnje stadiona Aldo Drosina. Ugovor obavezuje izvođača radova Zagorje Tehnobeton d.d. iz Varaždina da u 210 dana dovrši sve građevinske i betonske radove kao što je rušenje postojeće zapadne tribine, izgradnja nove natkrivene tribine, izgradnja prostorije ispod same tribine i pomoćno igralište. Sami početak radova se očekuje unutar 15 dana. Tijekom radova procjenjenih na 30 milijuna kuna, Grad Pula će raspisati novi natječaj za kreditiranje i za izvođenje druge faze radova (reflektori, semafor, stolice i ostala oprema). Dovršetkom gradnje stadiona Aldo Drosina Pula će napokon dobiti stadion s kojim će se ponositi svi žitelji ovoga Grada.

ajde konačno da i budući prvoligaš ima normalan stadion nakon 16g što im obećavaju....iako Lajtman kak čitam nije na razini a Traore je prvo 2 tjedna kasnio a onda se ozljedio.....

Vrh

PostPostano: 18 vel 2009, 15:25 
Novi igrač

Čordaš došao kod nas(Vinogradar), sad će valjda zabit koji penal....Maruna iz Sesveta isto stigao, Luka Perić iz Intera, i Kovačević iz Pomorca...i Grgić iz Moslavine....

Vrh

PostPostano: 18 vel 2009, 19:13 
Generalna greška

Suhopolje na pripremama.....

Suhopolje-Mladost Molve 3-0.....Prlić,Dimitrijević,Pavošević
Suhopolje-Osijek 0-2
Suhopolje-Čelik Zenica 0-3
Suhopolje-Mladost Gacko 5-0......Dimitrijević2,Menegati,Džaja,Viljevac
Suhopolje-Branitelj Mostar 2-0.....Dimitrijević,Prlić
Suhopolje-Gošk Gabela 4-1.....Prlić3,Egri
Suhopolje-Kozara 1-1.......Novaković
Suhopolje-Croatia Grabrovnica 3-1......Begović,Pavošević2

lista strijelaca na pripremama:
5-Prlić
4-Dimitrijević
3-Pavošević
1-Džaja,Menegati,Egri,Viljevac,Novaković,Begović

u subotu u pol 3 generalka doma s Bjelovarom,pa onda 28.2 počinje liga i gostovanje kod Mosora

Vrh

PostPostano: 19 vel 2009, 23:00 
Generalna greška

Vodeća momčad Druge HNL, Slavonac iz Starih Perkovaca, nije se prijavio za dobivanje prvoligaške licencije. Dovodi li to u pitanje regularnost natjecanja, jer Perkovčani formalno nisu zainteresirani za ulazak u viši rang?

Odustaju i Lokosi?

- Nismo se prijavili za dobivanje licencije, jer u Starim Perkovcima ne možemo stvoriti uvjete za Prvu ligu, a u Slavonskom Brodu nismo naišli na razumijevanje. No, to nimalo ne utječe na naš sportski motiv. Mi i dalje želimo biti prvaci 2. lige, uložili smo u pojačanja i bespredmetne su sumnje u regularnost kad je naš klub u pitanju - kazao je sportski direktor Slavonca Željko Požega.

Čini se da istim putem ide i trenutačno treći drugoligaš Lokomotiva, za koju igra većina Dinamovih juniora. Sportski direktor Šikić kaže da je Lokomotiva prijavila maksimirski stadion kao moguću prvoligašku adresu, ali da će tek na kraju sezone, u dogovoru s gazdama u Dinamu, odlučiti hoće li i sudjelovati u prvoj ligi. Naravno, uđe li u nju. Na maksimirski stadion računa i Dragovoljac, koji već ima suglasnost Dinama i Grada.

Za 1. HNL prijavilo se još šest drugoligaša. Realne izglede da do 1. svibnja (kada završava postupak) dobiju licenciju imaju samo Međimurje i Solin, koji je prijavio novi stadion u Dugopolju. To znači da je Štimčev projekt ipak upitan.

Ako među prvih sedam drugoligaša bude više od četiri kluba sa svim uvjetima za Prvu HNL, posljednji prvoligaš igrat će kvalifikacije s petim iz Druge HNL.

Financije u prvom planu
Ne stvori li se kvota od 16 klubova za popunjavanje 1. HNL, igrat se kao i dosad, liga 12 trokružno; posljednji prvoligaš ispada, a pretposljednji igra kvalifikacije s drugim iz druge lige.

U postupku licenciranja strogo će se inzistirati na revidiranom financijskom izvješću za prošlu godinu. Neće se tolerirati ako je klub dužan igračima, trenerima, ostalim zaposlenicima, drugim klubovima i državi.

pa ovo je komedija,prvoplasirani ne želi u 1.ligu,pa zašt se onda muče i sve to?
Solin neče sigurno u 1.ligu,to su gluparije,kakav stadion u Dugopolju?gluposti,begova čorba

Vrh

PostPostano: 23 vel 2009, 11:47 

Nogometaši Trogira u drugom kolu Županijskog kupa, nakon regularnih 1:1 izgubili su u Kaštel Starom od momčadi Vala 4:3 nakon izvođenja jedanasteraca.

U Starome, prvo poluvrijeme je pripalo domaćinu u kojem su u 15 minuti i poveli golom Čarije, ali drugo poluvrijeme su puno bolji bili Trogirani, koji su promašili nekoliko izrazitih prilika, auz to i pogodili tri stative.

Ipak su u 75 minuti uspjeli izjednačiti preko Željka Sablića.
Prišlo se izvođenju jedanesteraca u kojima je više sreće imala momčad Vala, te s pobjedom od 4:3 odlazi u slijedeće kolo Županijskog kupa, a nogometaši Trogira posvećuju se samo prvenstvu koje im je ovoga trenutka puno važnije od Kupa.

tragikomično... :agresivan :agresivan :lol: :lol:
aj možda i nije čudno jer je kup pa su moguća iznenađenja,al opet s kojom su momčadi igrali trebali su proć bez beda...
ovako slaba uvertira za tjedan dana u prvenstvu...

Zbog Hajduka nek me pljuju, zbog Hajduka nek me psuju, i krv moju mogu piti, al za Hajduk ću uvijek biti !!!!

Vrh

PostPostano: 24 vel 2009, 11:45 
Generalna greška

NK MEĐIMURJE

U SUBOTU POČINJE PROLJETNI DIO PRVENSTVA

U subotu se nastavlja prvenstvena sezona Druge lige, za nogometaše čakovečkog "Međimurja" to je odlučujući dio u kojem imaju jedan i osnovni cilj: ostvariti povratak među prvoligaše.
Po svemu sudeći dobro su se pripremili, prvi su dio priprema održali u Čakovcu, nakon toga 12 dana bili na zajedničkim pripremama u turskoj Antalyji, a treća i posljednja faza priprema održana je ponovo u Čakovcu. U subotu ih čeka prva prepreka - teško gostovanje u Solinu.
O pripremnom periodu, očekivanjima u prvenstvu i o prvoj utakmici i gostovanju u Solinu rekao nam je trener Mario Kovačević:
- Dobro smo se pripremili i motivirani čekamo početak prvenstva. Međusobno smo se upoznali, uigrali, odigrali nekoliko vrlo dobrih i korisnih pripremnih utakmica. Dobili smo i nekoliko pojačanja koji su se dobro uklopili u momčad, i dalje ćemo igrati našu prepoznatljivu napadačku igru, nadam se i dalje dobroj logističkoj potpori... Ukratko, sve je podređeno već uoči početka jedinom cilju, povratku među prvoligaše. Imamo za to momčad, kvalitetne igrače, imam u njih puno povjerenje, važno je da nas tijekom prvenstva zaobiđu ozljede, s kojima pak smo imali dosta problema tijekom pripremnog perioda. Što se tiče prve utakmice u Solinu, ta će utakmica dati već na početku određene odgovore oko našeg plasmana. Idemo na pobjedu, tako će biti na svakoj utakmici, ja sam optimista. Moramo dobro i odgovorno igrati već na početku prvenstva kada imamo 5-6 odlučujućih utakmica, završio je Kovačević.
U međuvremenu se počelo s radovima oko postavljanja rasvjete, prvo na glavnom a iza toga i na pomoćnom terenu SRC-a Mladost.

IGRAČI I STRUKA
- igrači iz prvog dijela prvenstva: Banović, V. Pintarić, Cicero Lima, Parač, Darmopil, Bubalo, Bačelić-Grgić, F. Pintarić, Vuka, Slunjski, Mišić, Georgievski, Tulić, Žuljević, Milatović, Andre Silva, Levačić (i dalje je nejasan status Eliomara)
- došli: Nađ, Ivičić, Vuljanko, Vitas
- otišli: Čonkaš, Bratković, Krišto, Kolić, Vručina
Stručni stožer: Mario Kovačević - trener, Darko Stamenković - trener vratara, Miljenko Dovečer - sportski direktor, dr. Tomislav Novinščak - liječnik, Goran Mikolaj - fizioterapeut, Drago Novak - ekonom.
Pripremne utakmice: Zelina 2:0, Busan (J. Koreja) 2:2, Irtysh (Bjelorusija) 0:2, Polonia (Poljska) 0:1, Andijan (Uzbekistan) 2:0, Sloboda (Varaždin) 1:0, Nedelišće 2:3, Graničar Ellabo 4:1, Koprivnica 2:1.

ovaj vikend počinje prvenstvo

PAROVI 16. KOLA:

Trogir - Istra 1961
Slavonac CO - Hrvatski dragovoljac
Karlovac - Lokomotiva
Pomorac - Imotski
Solin - Međimurje
Mosor - Suhopolje
Vinogradar - Moslavina
Segesta - Junak

ovi tvoji Real fan imaju sreće jer Traore neče igrat,Lajtman hoće al vidit ćemo u kakvom stanju

Vrh

PostPostano: 24 vel 2009, 16:15 

@ww
ne znan stvarno kako će ostat...jedva čekan da vidim rezultat...možda čak buden iša na tekmu,al ću još vidit... :D
protiv vala su imali 3 stative i još 5-6 stopostotnih prilika...realizacija ih yebe...ko zna oće li igrati rajčić,kolino ga yebe...prva je tekma u nastavku i ako budu uvatili bod nije loše protiv favorita...
i prošlu polusezonu su igrali protiv istre 2. ili 3. kolo te su remizirali ako se ne varam,a otad sve nizbrdo...

od ostalih tekmi zanimljiva je ova između karlovca vs lokomotiva i slavonac vs dragovoljac...
koji k....slavonac radi u ligi ako ne žele u prvu... :agresivan :agresivan
mislim da će bit puštanja samo takvoga... :agresivan :agresivan

Vrh

PostPostano: 24 vel 2009, 17:10 

2. HNL analiza: (15) Trogir: Tmurna jesen začinjena svega jednom pobjedom

Jesenski učinak: 15 1 7 7 15:22 10

Unatoč vrlo ambicioznim najavama i pohodu na sam vrh Druge lige Trogirani su potpuno razočarali jesenskim rezultatima, te će proljeće dočekati na petnaestom mjestu sa svega deset bodova. Nakon prošlosezonske osme pozicije pred igračima Trogira je velika borba za ostanak u Drugoj ligi.

U ljetnom prijelaznom roku Uprava kluba je dovela šest novih igrača. Iz Vinogradara je doveden odlični napadač Željko Sablić, dok je Saša Šest stigao iz redova Sesvećana.

U sedam domaćih odigranih utakmica igrači Trogira su osvojili svega pet bodova, a po domaćem učinku zauzeli su posljednje mjesto. Jedina pobjeda ostvarena je sredinom listopada protiv Kostrenjana rezultatom 1-0, dok su Trogirani zauzeli razočaravajuće četrnaesto mjesto po efikasnosti na domaćem terenu.

Trogir je na gostovanjima osvojio pet prvenstvenih bodova u jesenskim utakmicama, te se trenutno nalazi na jedanaestom mjestu gostujuće ljestvice. Najveći poraz je ubilježen u Čakovcu u devetom kolu rezultatom 0-2, a Trogirani na 25% gostovanja nisu uspjeli postići pogodak. Trogir je na gostovanjima upisao rekordnih pet remija, dok iza njega slijede Mosor, Istra 1961 i Slavonac sa tri jesenska gostujuća remija.

Za Trogi je u prvom dijelu sezone nastupilo 25 igrača, a najveću minutažu upisali su Željko Sablić (1339) i Darko Čordaš (1170), dok iza njih slijede Zoran Ratković i Ante Rožić. Najčešće su sa klupe ulazli Nikola Matas i Stipe Matešan, dok je Željko Sablić trenutno prvi strijelac Trogirana sa šest jesenskih prvenstvenih pogodaka.

Na proljeće bez Čordaša, Rožića, Pirića...

Od deset igrača koji su u prvom dijelu sezone ubilježili najviše nastupa u klubu više ne stanuju Darko Čordaš (Vinogradar) i Ante Rožić (Sedan), dok su Trogir napustili i iskusni Marko Milat i Ivica Pirić.

Jesenska statistika

Broj korištenih igrača: 25

Najviše nastupa u početnom sastavu:
15 - Sablić
13 - Čordaš
12 - Aganović, Rožić

Najviše ulazaka sa klupe za pričuve:
5 - Matas, Matešan
4 - Mijač, Nuić
3 - Glavina, Grizelj, Milat, Rajčić, Ratković

Najbolji strijelac na domaćem terenu:
3 - Sablić

Najbolji gostujući strijelac:
3 - Sablić.

Vrh

PostPostano: 26 vel 2009, 21:33 

Trogiru predstoji borba da što prije izbori miran put do ostanka u drugoligaškom društvu, a ključevi dobre igre u obrani drže tri mlada i perspektivna vratara i to su Boško Vidović, Adrijan Bečić i Mario Pralija.

Borili su se za naklonost trenera Ivice Matkovića, a trener vratara Ivica Miše ih hvali i smatra ih prvoligaškom kvalitetom. Najstariji je Pralija, a najmlađi Bečić, a mi ćemo vam predstavljanje početi s Vidovićem.

Mlađe je uzraste proveo u Hajduku, da bi potom igrao za Konavljanina i kaštelanskog GOŠK-a. Na početku ove sezone došao u Trogir i u maloj je prednosti pred svojim konkuretnima:

- Jako sam zadovoljan sa klubom i suigračima. Dobro se osjećam u Trogiru. Momčad je jako mlada i kvalitetna. Atmosfera je jako dobra, puno bolja nego na početku sezone. Vrlo dobro smo odradili pripreme pred proljetni dio sezone, te pogotovo nas trojica golmana odlično treniramo s trenerom vratara Ivicom Mišom. Mislim da pitanje opstanka u Ligi ne bi smjelo doći u pitanje, jer je momčad kvalitetna i dobro spremna za proljetni dio sezone.

Bečić je ponikao u mlađim uzrastima Mosora, te je još kao stariji junior došao prije dvije sezone u Trogir.

- Prvu sam sezonu bio u Trogiru skupa sa Bulatom i Stipanovićem. Puno sam napredovao i zahvalan sam treneru Miši na strpljenju i uloženom trudu u moj razvoj. Prvih četiri pet kola prvog dijela bio sam u lošijoj formi, a sada čekam opet svoju priliku. Mislim da ćemo ostati u ligi, a samopuzdanje su nam podigle dobre igre u pripremnim utakmicama – rekao je Bečić.

Posljednji, ali niti malo lošiji od prve dvojice je Pralija. “Dite” Trogira, koji je na početku sezone priključen iz mlađeg brata Croatije. Mlađe uzraste odradio je u Trogiru. Bio je član GOŠK-a i Sloge, ali i Trogira kada se ulazilo u drugoligaško društvo. Najveća je podrška mlađim kolegama, te je od velike pomoći treneru Miši u radu s dva perspektivna vratara:

- Sva trojica vratar radimo vrlo korektno i vrlo kvalitetno. Od početka priprema čitava momčad radi odlično. Vidović je trenutno ima prednost i na nama je da čekamo svoju šansu. Sva trojica dajemo veliku podršku jednom drugom, te je sigurno tko god bude brani dati će sve od sebe. Mislim da imamo jako kvalitetnu momčad i da možemo ostvariti dosta dobar plasman, Želimo ostvariti zacrtane ciljeve i dati ćemo svi svoj maksimum da to ostvarimo - kazao ja na kraju Pralija.

čuvari mreža sa batarije... :lol: :lol:

Vrh

PostPostano: 27 vel 2009, 20:54 

Vrijeme je da se krene i da se počnu skupljati bodovi, a za Trogir to znači poraziti Istru u Sinju. U Puli je Trogir u prvom dijelu odigrao 2:2 protiv Istre, što pak znači da velike razlike u kvaliteti između ove dvije momčadi nema, makar su Puljani na vrhu za razliku od Trogirana koji su pri dnu.

Napadač Trogira Saša Šest je prije nego je došao u Trogir nosio dres Istre, a pred utakmicu nam je kazao:
- Imaju jako dobru momčad, te su lagani favoriti. Iskusni su, imaju dosta igrača koji su igrali prvu ligu. Imaju dobroga trenera Elvisa Scoriju, koji će sve poduzeti da dobiju utakmicu. Mi smo mlada ekipa, te ja vjerujem u naše kvalitete. Mislim da i oni imaju svojih mana, gdje ćemo ih mi napasti. Ostavit ćemo srce na terenu da dobijemo tri boda, koja će nam u nastavku puno značiti. Sve ćemo poduzeti da pobijedimo u ovoj utakmici.

Trener Ivica Matković, zbog dobivene kazne u susretu protiv Karlovca, neće prvih šest kola moći voditi svoju momčad s klupe. Što se tiče susreta protiv Vala, on može poslužiti kao lakmus papir ovog prvenstvenog ogleda. Igralo se po vrlo teško terenu, a momčad Trogira, koju je s klupe vodio pomoćni trener Siniša Turković, već je, čini se, mislima bila u prvom kolu proljetnog dijela prvenstva i susretu protiv momčadi Istre.

Nekoliko je Trogirana zbog zadobivenih udaraca u Kup utakmici protiv Vala, tijekom tjedna moralo trenirati smanjenim intenzitetom, pa će i to dosta utjecati na sastav koji će istrčati protiv Istre. Trener Matković vjeruje da će svi biti spremni za jako bitan susret, a sastav bi trebao biti: Vidović, Šimić, Gujić, Mandac, Vučemilović- Grgić, Glavina, Nuić, Vidošević(Rajčić), Matas(Šest), Aganović, Sablić. Utakmica se igra sutra ( subota) na gradskom stadionu u Sinju, gdje Trogir igra svoje domaće susrete, s početkom u 15 sati.

malo najave za sutrašnju tekmu....dosta se igrača žali na te ozljede koje su skupili kontra vala tako da se još ne zna 100-tni sastav za sutra....ali bilo kako bilo mora se ići na pobjedu...

Vrh

PostPostano: 28 vel 2009, 17:07 
Mateo Ble(u)san

Real Fan je napisao/la:
@ww

koji k....slavonac radi u ligi ako ne žele u prvu... :agresivan :agresivan
mislim da će bit puštanja samo takvoga... :agresivan :agresivan

žele, al ne mogu. Uvjete za 1. ligu nemaju, a SB ne želi prvoligaša.
Sad je ova utakmica sa Dragovoljcem na televiziji, bilo je 0-0 do kad sam ja gledao.

Vrh

PostPostano: 28 vel 2009, 19:07 

Dalmatinski drugoligaši osvojili su samo četiri boda u prvom proljetnom kolu prvenstva. Pobjedu su izborili samo Solinjani, strijelac jedinog zgoditka bio je Branko Čubrilo u 46. minuti.

Trogirani su u pokušaju bijega s dna na “domaćem” terenu u Sinju uspjeli dostići vodstvo Istre od 1:3. Strijelci za momčad Ivice Matkovića bili su Duje Vučemilović-Grgić, Saša Šest i Adnan Aganović.

Preostali dalmatinski klubovi upisali su minimalne poraze. Mosor je na svom terenu poražen u doslovno u posljednjim sekundama susreta, Junak je golom Mislava Leke ublažio poraz u Sisku a Imotski je poražen u Kostreni.

Derbi kola igrali su Karlovac i Lokomotiva, a bodovi su odnijeli gosti iz Zagreba. Vodeči Slavonac i Hrv. Dragovoljac miroljubivo su remizirali u Starim Perkovcima.

Parovi 16.kola

Solin-Međimurje 1:0
Trogir-Istra 1961 3:3
Slavonac-Hrvatski Dragovoljac 0:0
Karlovac-Lokomotiva 1:1
Pomorac-Imotski 1:0
Mosor-Suhopolje 0:1
Segesta-Junak 2:1
Vinogradar-Moslavina (nedjelja 15 sati)

aaaaaaaaaaaa....koja je to bila tekma između trogira i istre...nisan moga ić gledat al ću brzo čut šta je tamo bilo...gubili 3:1 pa se vratili....odličan rezultat protiv apsolutnog favorita istre...
u prvom dijelu je bilo 2:2,sad 3:3...

wtf...upravo vidin da je suhopolje dobilo u gostima mosora....neneneneenenenenne...
nemrem belivit...aaaaaaaaaaaaa..........a tako bia radostan... :agresivan :agresivan :agresivan :agresivan :agresivan :agresivan :agresivan :agresivan
sutra moslavina treba izgubit pod obavezno...

Vrh

PostPostano: 28 vel 2009, 21:59 
Mateo Ble(u)san

Pivarić zabio za Lokomotivu, bio zadnji vezni i odlično odigrao.
Očito su ga pripreme sa seniorima motivirale, već ga vidim na ljeto u Dinamu :D

Vrh

PostPostano: 01 ožu 2009, 11:08 

@ww
za istru je igra traore cilu tekmu a lajtman od 60.min tako da je ovaj bod još veći...
traore je čak i zabia jedan gol...
danas bi bilo najbolje da vinogradar i moslavina remiziraju pošto su i jedni i drugi tu blizu oko trogira...

Vrh

PostPostano: 02 ožu 2009, 14:04 
Generalna greška

moji u 90-oj zabili i to Ante Džaja,ovi se isfulali,ajde konačno i nama krenulo u gostima,već je bilo vrijeme nakon nekih nesretno ispušenih tekmi(Lokomotiva,Junak),i to smo dobili bez 9 igrača
dobro Istra je odigrala za nas,a Moslavina je aut,treća liga,nisam očekival da u Mladini bod mogu uzet,jednostavno tam moraš bit izuzetno jak i imat svoj dan za uzet bod

sad u subotu doma Solin,to ću ić i gledat :D

Vrh

PostPostano: 02 ožu 2009, 14:08 
Topli traktorist

Bilo incidenata nakon tekme Mosor-Suhopolje. Napad na suce od ljudi iz Mosora, morali se jadnici u svlačionicu zaključat. :lol:

Vrh

PostPostano: 02 ožu 2009, 19:52 
Generalna greška

Paranoik je napisao/la:
Bilo incidenata nakon tekme Mosor-Suhopolje. Napad na suce od ljudi iz Mosora, morali se jadnici u svlačionicu zaključat. :lol:

a gle Vinko Barbarić(presidente Mosora) ti je poznat mafijoza,lani je smjenio trenera i sam sjeo na klupu,a smjenio ga je jer nije stavljao igrače koji je Barbarić htio
a problem sa Suhopoljem je bio jer je sudac sankcionirao divljačke startove igrača Mosora a nije baš smio....

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2009, 19:52 
Novi igrač

2 gola pinheira i njegov crveni bili dovoljni za pobjedu nad moslavinom

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2009, 22:36 
Mateo Ble(u)san

Po mome mišljenju najoozbiljniji klub 2. lige, Istra, počela sa gradnjom stadiona
slika

a evo na kaj će to ličit

slika

10 000-12 000 mjesta-taman.

Još ih očekuje debela odšteta od Traorea i bit će sigurno u top 8 prve lige iduće sezone.
Na ovom stadionu će igrat 1. put u 9. mj., tj. prva 2 kola će vjerojatno sredit da budu u gostima.

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2009, 23:09 

evo ovako bi trebao sličit i novi trogira kad se napravi ali bez južne tribine i sa oko 7000 mjesta...pitaj boga kad će biti gotov... :D :D

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2009, 23:58 
Generalna greška

Uobičajeno je da nogometaši iz Južne Amerike, Afrike te iz srednjeeuropskih zemalja u potrazi za angažmanom dolaze u Hrvatsku ‘trbuhom za kruhom’. Ali nije čest slučaj da momak iz ‘postojbine nogometa’, Velike Britanije zaigra za jedan klub u Hrvatskoj.

Upravo se to dogodilo sinjskom drugoligašu Junaku. Naime od ove sezone za NK Junak nastupa Stephen Murray (27) iz Kilkennya u Republici Irskoj, inače u svijetu poznatog po vrhunskom pivu.

‘Igrao sam kao dječak za Waterford United. Potom sam otišao u SAD, na sveučilište u Memphisu, država Tennessy. Tamo sam također igrao nogomet, potpisao ugovor, a ujedno sam studirao te završio ‘sport management’, priča nam Stephen Murray na kavi u restoranu na gradskom stadionu gdje inače stanuje u apartmanu sa još trojicom kolega igrača.

‘Došao sam u Sinj zahvaljujući hrvatskoj vezi. Naime, trener mog kluba u SAD-u, Phil Lisnic je hrvatskog podrijetla i dobar prijatelj s trenerom Junaka, Boškom Anušićem. Tako sam i ja nakon što sam odigrao tri sezone u SAD-u (Chicago i dr.) dospio u Sinj’, kaže Stephen.

Inače igra srednjeg veznog, dešnjak je i kaže kako mu je u Sinju dobro, zadovoljan je uvjetima, trenerom i suigračima, te općenito ozračjem u klubu.

‘Hrvati su veliki ljubitelji sporta, a pogotovo fanatici nogometa. Priljatelj su me vodili na derbi Hajduka i Dinama u Split. Takvo što se u mojoj Irskoj ne može vidjeti niti doživjeti. Odigrao sam malo protiv Dinama u prijateljskoj utakmici te cijelu utakmicu protiv Segeste. Nadam se da ću postati standardan’, kaže sinjski Irac.

Inače naglašava da ga je, osim sportske atmosfere u Sinju, najviše oduševila hrana, a pogotovu mesna jela.

‘Potpisao sam ugovor na jednu sezonu, a ako bude obostanog zadovoljstva,nastaviti ću. Odemo navečer u kafiće i ljudi su prijazni, pa već stječem prijatelje i širim krug poznanika. Inače veliki klubovi još nisu pokazali intere za mene, ali o tome je prerano govoriti. Naravno, ukoliko bi se netko od prvoligaša zainteresirao za moje usluge Hajduk mi je na prvom mjestu, jer ipak smo mi Dalmatinci’, rekao je u šali Stephen Murray, prvi Irac koji profesionalno igra u hrvatskom nogometu.

Vrh

PostPostano: 06 ožu 2009, 16:17 
Kareem Said

Republika Irska je Velika Britanija? :mrgreen:

A novinara tukca :D

Vrh

PostPostano: 07 ožu 2009, 02:54 

No neće to biti nimalo lak zadatak za momčad Stipe Balajića jer na put u Suhopolje nisu išli: napadač Branko Čubrilo, stoper Milan Mičić, vezist Josip Marinović, krilo Marin Vučemilović Grgić i desni bočni Branimir Anić.

još jedan od razloga zašto suhopolje sprema kupovinu.. :D :D

Vrh

PostPostano: 07 ožu 2009, 08:40 
Generalna greška

Čubrilo ti ima kartone,a Suhopolje ti je realno jako puno dobilo dolaskom Dražena Biškupa,sad igrači više nisu mekani ko pi.ke već pravi fajteri,dobili smo u Žrnovici a to nije kupljeno jer i ovima gori pod nogama,recimo ovak,kak se Hajduk preoblikovao u igri dolaskom Miše isti takav preporod smo mi doživili dolaskom Biškupa,sad smo u srijedu u prijateljskoj još četvrtoligaša Zdenku 8-1 natrpali.........

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 422 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 17  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: