------------------------------------
Reakcije izbornika nakon ždrijeba za EURO

Nakon ždrijeba skupina za EURO 2004. svojim izjavama reagirali su izbornici skupine B, u kojoj su Hrvatska, Francuska, Engleska i Švicarska.

Ždrijeb skupina za EURO 2004.

Hrvatski izbornik Otto Barić potvrsio je da smo dobili tešku skupinu, u kojoj su favoriti Francuska i Engleska, no dodao je da ipak Hrvatska sama odlučuje o prolasku u četvrtfinale.

"Pozitivan rezultat u prvoj utakmici sa Švicarcima može biti ključan za dvoboje sa Francuzima i Englezima. Švicarce ne treba podcijeniti, Francuzi su prvaci Europe i jedna od najjačih reprezentacija na svijetu, dok su Englezi vrlo dobra momčad."

Francuski izbornik Jacques Santini bio je oprezan nakom ždrijeba. Rekao je da je skupina B "vrlo izjednačena", te dodao kako će "svaka utakmica biti teška na svoj način".

Engleski izbornik Sven Goran Eriksson rekao je da nije želio Francuze, te dodao da "Hrvatska i Švicarska nipošto nisu laki protivnici".

"Igrali smo nedavno protiv Hrvatske, a iako smo pobijedili s 3:1, Hrvatska je pokazala da je dobra momčad. Njihova pas igra može jako frustrirati jer su sposobni dugo čuvati loptu. Pobjedili su u Sloveniji za plasman na EURO, što nije lako, pa možda mogu odigrati dobro u Portugalu" - rekao je Eriksson.

EURO 2004: Raspored skupine B

Švicarski izbornik Michel Pont rekao je da su upali u tešku skupinu, no misli da mogu iznenaditi. Kao i Barić, nada se bodovima protiv Hrvatske, kako bi lakše igrali sa Engleskom i Franuskom. [an error occurred while processing this directive]
Najnovije vijesti:
COPYRIGHT ©  Nogometni-magazin.com  ALL RIGHTS RESERVED